Uyarı :

UYARI: "Konu / Subject" bölümlerinde filmlerin hikayeleri baştan sona anlatıldığı için bu bölümleri, filmleri izledikten sonra okumanız tavsiye edilir.

18 Kasım 2013 Pazartesi

Star / Yıldız (2001)

Director / Yönetmen:
Guy Ritchie

Screenplay / Senaryo:
Guy Ritchie
Joe Sweet

Cast / Kadro:
Clive Owen
Madonna
Michael Beattie
Toru Tanaka Jr.
Dteflon
Troy Aguayo
Woon Young Park


Subject / Konu:
Şoför, parlak mavi gözleri, elleri ve milyar dolarlık sesiyle dikkatini çeken Yıldız’dan bahseder.
Yıldız, 7 yıldır menajerliğini yapan Glen'i sürekli aşağılamaktadır. Çok sinirlenen Yıldız, otoparkta kendi arabasına binmekten vazgeçip başka birini beklemekte olan Şoför’ün arabasına biner ve sertçe kendisini götürmesini emreder. Yola çıktıklarında Yıldız, Şoför’ün yavaşlığından yakınır. Glen, Şoför’ü telefonla arar ve ona özgürlük tanır. Şoför bunun üzerine çılgınca kullandığı arabayla Yıldız’ı gideceği yere götürür. Araba içersinde sarsılıp afallayan Yıldız’ı arabadan kırmızı halıya fırlatır. Yıldız saçı başı dağılmış ve altına etmiş bir haldedir. Bunu gören gazeteciler Yıldız’ın fotoğraflarını çekmeye başlarlar.

Comment / Yorum:
The Hire serisinin 4. filmi olan Star, Guy Ritchie tarafından yönetilir. Clive Owen’a bu kez Guy Ritchie’nin bir dönem eşi olan ünlü şarkıcı Madonna eşlik eder. Madonna, filmde kaprisli bir yıldızı canlandırır. Star, 2001 yılının Haziran ayında B.M.W.’nin kısa filmlerini yayınlamak için açtığı siteden yayınlanır. Film, serinin önceki filmlerinin aksine komedinin ve eğlencenin ön planda olduğu bir yapım olur. Blur grubunun “Song 2” isimli şarkısı filmde kullanılır.

Imdb note: 7.6                                 My note: 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder