Uyarı :

UYARI: "Konu / Subject" bölümlerinde filmlerin hikayeleri baştan sona anlatıldığı için bu bölümleri, filmleri izledikten sonra okumanız tavsiye edilir.

23 Ekim 2014 Perşembe

Blood of Man (2013)

Director / Yönetmen:
Ben Watts

Screenplay / Senaryo:
Ben Watts

Cast / Kadro:
William Harrison
Cooper Guy
Canon Kuipers
Adam Boyer
Faith Dillon
Lesley Warren
Diane Wright



Subject / Konu:
Georgia, Amerika. 60’lı yılların sonu. Charlie, annesi ve ağabeyi Neal ile kırsal alanda yaşayan bir çocuktur. Charlie ve Neak anneleri tarafından markete gönderilir. Charlie orman yolundan gider ve birşeyler zulaladığı küçük sığınağı Neal’a gösterir. Bu sırada perişan halde çıkagelen bir kadın, çocuklardan kendisini saklamasını ve yerini kimseye söylememesini ister. Bunun üzerine çocuklar, kadını sığınağa saklarlar.
Çok geçmeden kadının kocası karşılarına çıkar ve Charlie’nin ağzından kaçırdıklarından dolayı kendisinden bir şeyler saklandığını anlar. Çocukları tartaklar ve kadının saklandığı yeri Charlie’den öğrenir. Kadını yakalayıp sırtına alır ve götürür.
Neal, gazeteden ormanda gördükleri kadının ölü olarak yakalandığını okur. Neal, Charlie ve arkadaşları cenazenin götürülüşünü seyrederler. Charlie, Neal’a yaşananlarda suçu olup olmadığını sorar.

Comment:

Birçok kısa filmin renklendirmesini yapan Ben Watts, 2 kısa metrajlı video film senaryosu yazıp yönettikten sonra 2012 yılında ilk kısa metrajlı filmi olan “Blood of Man”i çeker. 2013 yılında gösterilen film, gerilim öğeleri de içeren bir yapım olur. Blood of Man, eli yüzü düzgün bir kısa film. Ancak filmin finali, yeterince tatmin edici değil.

Imdb note: 7.9                           My note: 5.5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder