Uyarı :

UYARI: "Konu / Subject" bölümlerinde filmlerin hikayeleri baştan sona anlatıldığı için bu bölümleri, filmleri izledikten sonra okumanız tavsiye edilir.

1 Ağustos 2015 Cumartesi

Blind Devotion (2015)

Director / Yönetmen:
Eddie Lee

Screenplay / Senaryo:
Eddie Lee
Ivan Tsang

Cast / Kadro:
Mei Melançon
Jue Sung Kim
                                                                                      Russell Curry
                                                                                      Tim McCord

Subject / Konu:
Kocası Louie'yi çok seven Cecilia, horlamasıyla kendisini uyandıran eşinden rahatsızlık duymaz ve onu her sabah korkutarak uyandırarak intikamını alır. Yumurtayı eşinin sevdiği gibi çok malzemeli pişirir. Annesinin sözünü tutar ve eşinin çamaşırlarını her zaman bembeyaz yıkar.
Cecilia işe gidip gelmekten hoşlanır. Ancak işe gittiği bir gün yolda fenalaşır. Doktordan Fuchs Korneal İç Zar rahatsızlığı olduğunu öğrenir. Bu rahatsızlık yüzünden görüşünü giderek yitirmeye ve kör olmaya başlar. Bütün hayatı altüst olur.
Rahatsızlığını Louie'ye anlatmaktan çekinir. Ona yük olduğunu düşünür. Louie ise Cecilia'nın kötüleşmesine rağmen her işi yalnız başına görmeye çalışmasından, işe yalnız gitmek istemesinden rahatsızlık duyar. Çünkü onu çok sevmekte ve yardımcı olmak istemektedir. Hergün eşine fark ettirmeden onu takip eder ve o bilmese de yanında olur.

Comment / Yorum:
Yönetmen Eddie Lee’nin senaryosunu Ivan Tsang’la birlikte yazıp yönettiği 5. kısa filmi “Blind Devotion”, koşulsuz sevgi konusunu işliyor. Filmin ilk gösterimi 28 Ocak 2015’te Amerika’da yapıldı. Film 8 dakikalık kısa süresine rağmen anlatmak istediğini anlatabilen bir yapım. Kısa filmlerden hoşlananlar için iyi bir seyirlik olabilir.

Imdb note: 8.2                             My note: 7.5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder