Uyarı :

UYARI: "Konu / Subject" bölümlerinde filmlerin hikayeleri baştan sona anlatıldığı için bu bölümleri, filmleri izledikten sonra okumanız tavsiye edilir.

10 Temmuz 2012 Salı

Mr. Jack in the Dressing Room (1904)

Subject / Konu:

Bay Jack, 3 kadının bulunduğu soyunma odasına girer. Jack, kapıyı açaıp garsona içeri gelmesini işaret eder. İçeri gelen garson, içki getirir. Jack, herkesin kadehine içki doldurur. Hızla içilen içkilerin ardından Jack, etek giyip pantalonunun paçalarını sıyırır ve dans etmeye başlar. Kapı açılır ve içeriye sinirli şekilde giren Jack'in orta yaşlı karısı, elindeki şemsiyeyle Jack'i tartaklar. Jack, birşeyler söylemeye çalışır. Ancak karısı, Jack'i kulağından tuttuğu gibi odanın dışarsına çıkarır. Odadaki kadınlar, olup bitenleri kahkahalarla seyreder.

Comment / Yorum:

Filmin adı bazı kaynaklarda "Mr. Jack Visits the Dressing Room" ismiyle geçmekte. Film, çapkın bir adam olan Jack'in soyunma odasında 3 kadınla eğlenirken; karısı tarafından basılmasını komik bir şekilde işliyor. Filmin yönetmeninin ve oyuncularının kim oldukları bilinmiyor. Filmin teknik ekibine dair bilinen tek şey; filmin kameramanının A. E. Weed olduğu.

Imdb note : 4.6                              My note : 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder